HAPO TechnikHAPO Technik

#
Menu

Strojírenství a konstrukce lodí

Výhody pro zákazníka ve strojírenství

Pro návrh a plánování projektů potřebujete vhodné komponenty, které jsou univerzálně a flexibilně použitelné. Ať už plánujete kulaté nebo oválné vzduchotechnické potrubí nebo kompletní systémové sestavy – od firmy HAPO technik vždy získáte komplexní a plně kompatibilní sortiment potrubí a tvarovek v nejrůznějším provedení.

S našimi výrobky získáte při návrhu a plánování naprostou svobodu.

Odolnost proti průniku oleje a maziva

Nabízíme nejmodernější výrobní technologii a rozmanitou technologii opláštění a obkladů. V kombinaci s rozsáhlou nabídkou zákaznických služeb dokážeme splnit individuální požadavky zákazníků včetně požadavků na bezpečnost a ochranu životního prostředí.

Správná ochrana za nejrůznějších podmínek

Nabízíme technické povrchové úpravy, díky nimž jsou naše potrubní systémy chráněny proti korozi a mechanickým vlivům. Neustálým zlepšováním výrobních postupů rosteme a stáváme se špičkovým výrobcem v oboru vzduchotechnických systémů. Spolu s naším oddělením vývoje plníme specifické požadavky našich zákazníků.

Konstrukce lodí a jachet s využitím vzduchotechnického potrubí m+a

Při konstrukci lodí jsou z hlediska pevnosti a tažnosti nejoptimálnější volbou naše trubky s vinutým svarem a oválné trubky. Výhodou plochého vzduchotechnického systému s oválnými trubkami od firmy m+a, sloužícími pro přívod čistého vzduchu a odvod použitého vzduchu, je citelná úspora místa.

Díky konstrukci z pozinkované oceli, ušlechtilé oceli nebo hliníku jsou naše výrobky vhodné i pro námořní aplikace.

Odvětrávání kajut nebo celých lodí

Naše trubky s vinutými svary nalézají z důvodu ideální pevnosti a tažnosti uplatnění při konstrukci lodí a jachet. Odvětrávací potrubí a komponenty m+a se používají jako součásti lodních systémů a slouží pro přívod čerstvého vzduchu do kajut a následný odvod použitého vzduchu. Do složitých konstrukčních tvarů lodí a jachet se dokonale hodí právě oválné trubky od firmy m+a.

Vzhledem k dostupnosti materiálů, které se primárně používají při stavbě lodí (např. pozinkovaná ocel, ušlechtilá ocel nebo hliník), jsou tyto výrobky zajímavé i pro inženýry v odvětví konstrukce lodí.

Pro odvětrávání kajut nebo celých lodí nabízíme speciální ploché oválné potrubí. Tato potrubí se již dávno osvědčila v nejrůznějších typech lodí a jachet. Dodržení předepsaných kvalitativních norem materiálu použitého pro konstrukci lodí dle předpisů lodní klasifikační společnosti je z hlediska pevnosti a tažnosti možné díky trubkám s vinutým svarem a příslušným komponentům.

Potřebujete poradit?

Naši kolegové Vám rádi pomohou. Máte neobvyklý nápad, technický dotaz nebo se chcete zeptat na cenu?

Kontakt

HAPO technik s.r.o.
Tělovýchovná 1076, 155 00 Praha 5 – Řeporyje
Fügnerova 975, 388 01 Blatná

Tel: +420 777 052 234
E-mail: info@hapotechnik.cz